Valldal – The Adventure Valley

I Valldal finner du et stort utvalg av aktiviteter, utflukter og café-/spisesteder. Mye av dette i kort avstand fra Jemtegård Feriesenter.

Valldal Aktivitetspark

Den beste familieparken for klatring og aktivitet finn du i Valldal!
Her finner du over 1400 meter med klatreløyper montert oppe i tre og stolper. Løypene er tilpasset ulike aldrer og ferdigheter, og du finner helt sikkert en løype som passer for deg. Lekeplass med hoppeslott og troll som underholder.

www.valldalaktivitetspark.no

Uteguiden

Uteguiden tilbyr guida friluftsopplevelser i Valldal hele året. Her kan du prøve spennende aktiviteter som elverafting, juving, kajakkturer på fjorden, fjellklatring og guida fjellturer på ski og til fots. Det blir også arrangert intoduksjonskurs og grunnkurs i padling av havkajakk.

uteguiden.com/valldal/

Kulå Bowling

Ditt lokale opplevelsessenter! 4 bowling baner, biljard og airhockey. Pizza og annen matservering, også tilgjengelig som take-away. Konserter og arrangement året rundt.

www.kula.no

Tafjord Friluftsbad

Tafjord friluftsbad har et utendørs basseng som er oppvarma til 27 – 31 grader. Her er også plaskebasseng, vannklier og lekeapparat. Der er garderober med dusj og omkledningsrom. Kiosk med salg av enkle kioskvarer.

åpningstider og priser

Fjordtrim og Muritunet

På Fjordtrim finn du eit topp moderne treningsrom og spinningsal. Åpent for drop-in og medlemskap.
www.fjordtrim.no

Muritunet har basseng som er åpent for offentlig bading to ganger i uka.
www.muritunet.no

Spisesteder i Valldal

Sylteormen Bakeri

Bakeri og café i Valldal Sentrum. Kortreist mat og lokale råvarer. Hos oss kan du få alt fra brød og kaker, til et utvalg av gode lunsjmenyer.

www.sylteormen

Khaya Barista Bar

Koselig serveringssted med fantastisk utsikt. Byr på baristakompetanse og konkurransevinnende spesialkaffi, deilige lunsj- og middagsretter, sommelierkompetanse, milkshakes, hjemmelaga kaker.

www.khayabaristabar.no

Jordbærstova

Jordbærstova ligg midt i jordbærland på Valldal gard. Hos oss kan du nyte eit godt måltid mat, ei god natts søvn og ei spennande vandring i jordbæråkrane til naboane.

www.jordbarstova.no

Ormula Fjellkafé

Kafé og kaffebar i kjelleren på Valldal Fjord Lodge.

facebook.com/ormulafjellkafe

Kulå Bowling

I tillegg til bowling har dei også eit stort utvalg av mat, både A la carte og take away. Nydelig pizza og GO2 Grill Hamburgere.

kula.no

Lupinen Kafe

Lupinen Kafe har ein tradisjonell og variert buffetmeny og ligg på Muri i tilknytning til Muritunet.

muritunet.no